Geld verdienen met Ortel?

Heeft u een website, e-mailbestand, community, webshop of iets anders waarmee wij nog meer Ortel simkaarten kunnen verspreiden? Meldt u dan aan voor het Ortel affiliate programma en verdien direct geld! Voor iedere gratis simkaart of opwaardering die een consument via u online besteld heeft op de Ortel website, krijgt u van ons geld. 

Meldt u aan en verdien ook geld met Ortel!

 • Voor iedere simkaart aanvraag
  ontvangt u: €2
 • Voor iedere klant die opwaardeert
  ontvangt u: 8% van het bedrag dat opgewaardeerd is
 • Heeft iemand voor €10 opgewaardeerd? Dan krijgt u €0,80

Affiliate hoe werkt het?

 1. U meldt u gratis en zonder verplichting aan bij affilinet via deze link, Zij bieden het systeem aan waardoor wij kunnen samenwerken.
 2. In het systeem van affilinet vindt u het programma van Ortel, waar u linkjes en plaatjes (banners) uit kunt halen voor uw website.
 3. Knip en plak de banner of link die goed bij uw website past met de code op uw website of vraag dat aan degene die de website voor u regelt. Vergeet de code niet, anders krijgt u geen geld!
 4. Als een bezoeker klikt op de link of het plaatje (banner) wordt hij doorgestuurd naar de website van Ortel.
 5. Bestelt de bezoeker een gratis simkaart of waardeert hij op, dan registreert affilinet dat in het systeem. Dat kunnen zowel u als wij van Ortel zien.
 6. Is de bestelling geregistreerd door affilinet en is het een echte klant? (dus geen valse gegevens!)  dan keuren wij de registratie goed en dan krijgt u van ons geld.
 7. Het geld staat in uw affilinet account. 1 keer per maand rond de 15e krijgt u dat geld op uw rekening gestort. U moet dan wel in totaal minimaal €25 gespaard hebben bij affilinet.

Voorwaarden affiliate

Iedereen die op een eerlijke manier Ortel simkaarten wil verspreiden, is welkom op het affiliate programma. Als uw bezoeker opwaardeert via de website van Ortel, ontvangt u van ons geld. 

 • Om fraude te voorkomen is er een maximum van 2 simkaarten per klant (ip-match)
 • Zoekmachine (Google) beperkingen: het gebruik van de merknaam Ortel in welke variant, misspelling of zoekmachine dan ook is niet toegestaan. Geen direct-linking.
 • E-mail op aanvraag en na schriftelijke goedkeuring. 

Meldt u aan