Tijdelijk niet mogelijk om uw beltegoed op te waarderen

Sorry, door een technische probleem is het tijdelijk niet mogelijk om uw beltegoed op te waarderen op Ortel.nl. Wij werken er hard aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. U kunt vanzelfsprekend wel terecht bij uw lokale Ortel verkooppunten zoals de grotere supermarkten en benzinestations.

 Namens team Ortel excuses voor het ongemak!

Veelgestelde vragen

Bij Ortel is uw beltegoed altijd 6 maanden geldig. Binnen deze 6 maanden kunt u bellen en gebeld worden.
Als u binnen deze tijd niet minimaal 1 keer opwaardeert, wordt uw SIM kaart na 6 maanden geblokkeerd. Vanaf dat moment kunt u gedurende 1 maand nog wel gebeld worden en gebruik maken van gratis diensten, noodnummers en de gratis opwaardeerdienst 1 2 4 4.

In de 6e maand heeft u dus nog de mogelijkheid om op te waarderen. Doet u dit binnen deze maand, dan gaat uw nieuwe periode van 6 maanden weer van start en kunt u gewoon bellen.
Als u geen opwaardering heeft gedaan na de totale periode van 6 maanden verliest u uw mobiele nummer en ook het eventueel resterende beltegoed. Ook zal het niet meer mogelijk zijn om nummerbehoud voor dit nummer aan te vragen.

De prepaid-aansluiting vervalt als gedurende 6 maanden er geen opwaardering wordt gedaan op de simkaart. Wordt er in de 7de maand ook geen opwaardering gedaan, dan wordt het nummer afgesloten. Zorg ervoor dat uw beltegoed binnen 6 maanden wordt aangevuld.

U kunt op 2 manieren de geldigheid van uw beltegoed controleren:
1. Bel gratis naar 1 2 4 4. Kies voor optie 1 in het menu. Na een paar seconden hoort u hoeveel beltegoed u heeft en tot wanneer deze geldig is.
2. Bel * 1 0 1 # (gratis) en in een paar seconden ontvangt u een SMS boodschap met het resterende beltegoed en tot wanneer deze geldig is.

Om uw beltegoed te checken heeft u twee opties:

  1. Bel 1 2 4 4 (gratis) en volg de instructies. Kies voor optie 1 in het menu. Na een paar seconden hoort u hoeveel beltegoed u heeft.
  2. Bel * 1 0 1 # (gratis) en in een paar seconden ontvangt u een SMS boodschap met het resterende beltegoed.